Knäppingsborg

Sommarjakt i Knäppingsborg!

??☀️ Knäppingsborgs sommarjakt ☀️??

Idag är en perfekt dag för ett äventyr i vårt kvarter! Vi är glada att meddela att det är dags för Knäppingsborgs sommarjakt – en aktivitet som är ett måste för hela familjen! Ta chansen att vinna ett NKPGCity-presentkort värt 1000 kr*, samtidigt som ni har roligt och skapar minnen tillsammans.

Sommarjakten är en rolig och spännande skattjakt där ni får leta efter knasiga humlor, lösa ett gömt ord och se om ni kan hitta alla humlor som gömmer sig i vårt härliga kvarter. Det är en perfekt aktivitet för familjer som vill njuta av solen och samtidigt ge sig ut på äventyr i vår härliga stadsdel.

Sommarjaktsblad finns tillgängliga på plats hos alla företag i kvarteret, så det är bara att börja jakten när ni är redo. Och för att göra det ännu smidigare, kan ni även hitta sommarjaktsbladen i brevlådan på räcket vid Tinas uteservering. Så varför inte passa på att njuta av något gott från Tinas och samtidigt få det perfekta startskottet för er sommarjakt?

Vi lovar er en dag fylld av skratt, glädje och spännande utmaningar. Ta med hela familjen och ge er ut på en rolig jakt genom kvarteret, där skattkistan inte bara innehåller priser utan även gemenskap och underbara minnen.

Välkomna till vårt kvarter för Knäppingsborgs sommarjakt – ett äventyr ni inte vill missa!

Alla barn som deltar får en humlepin när de lämnar in bladet vilket går att göra hos alla våra företagare i Knäppingsborg.

Vi ses på sommarjakten! ??️? Sommarjakten pågår juni-augusti!

*för att tävla om presentkortet måste man vara över 18 år.

Öppettider

Butiker

Måndag-fredag: 10.00-18.00
Lördag: 10.00-16.00

Matställen

Se öppettider under respektive restaurang, bar samt fikaställe.

Skönhet och hälsa

Se öppettider under respektive företag.

För avvikande öppettider under året gå till respektive butiks eller restaurangs egen hemsida.

Hitta hit

Från Industrilandskapet, längs Strömmen och in i Knäppingsborg finns Norrköpings hjärta. Ett stråk laddat med historia, skönhet och symbolik, och den vackra länken mellan centrum och universitetsområdet.

Knäppingsborgs-kvarteren finns i hörnet Gamla Rådstugugatan och Skolgatan. Precis mellan gågatan och Strömmen.

Parkeringar

Enstaka parkeringsplatser finns på gatorna runt Knäppingsborg. Närmaste parkeringshus är P-huset Ankaret, Repslagaregatan 12 samt Vårdtornet, infart från Garvaregatan.

Kontakt

Skolgatan 1
602 25 Norrköping

Områdesansvarig: Castellum

Malin Eklöf

011-470 53 11
malin.eklof@castellum.se

© Copyright Knäppingsborg