Knäppingsborg

Restaurang/Café – Bakfickan

Tinas Café å Sånt Expanderar och Lanserar Tinas Bakficka i Knäppingsborg

En spännande nyhet sveper genom Knäppingsborg när Tinas Café å Sånt meddelar sin senaste expansion och erövrar grannlokalen för att ge plats åt det nya tillskottet – Tinas Bakficka. Den efterlängtade öppningen planeras till den 28 mars, då dörrarna kommer att slås upp för allmänheten.

Bakom detta ambitiösa projekt står Tina Lood och David Lood, drivande krafter bakom Tinas Café å Sånt, som har etablerat sig som en populär mötesplats för besökare i området. Den nya satsningen, Tinas Bakficka, kommer att ligga vägg i vägg med det befintliga caféet och utvidga Tinas verksamhet till att omfatta ännu mer varierad och läcker mat.

Marika Karlsson, som har gedigen erfarenhet inom caféverksamhet i Norrköping, kommer att ansvara för Bakfickan tillsammans med Tina Karlsson. Marika har tidigare framgångsrikt drivit sin egen caféverksamhet och var under den tiden kontaktad av Tina för en eventuell anställning. Trots att det då inte var möjligt på grund av andra åtaganden, har stjärnorna nu ställt sig i linje för detta samarbete.

Med den gemensamma passionen för kvalitetsmat och cafékultur ser de nu fram emot att skapa en unik plats där människor kan samlas och njuta av god mat och trevligt sällskap. Marika Karlsson är entusiastisk över möjligheten att jobba på Tinas Bakficka och bidra till områdets pulserande kaféscen. Hennes bakgrund och tidigare erfarenhet kommer säkerligen att vara en tillgång när det gäller att erbjuda en minnesvärd matupplevelse för besökarna.

Detta nya kapitel för Tinas Café å Sånt är inte bara en expansion utan en möjlighet att fortsätta växa och erbjuda sina kunder ännu mer variation och nöje. En större uteservering, med gemensamt serveringstillstånd för båda restaurangerna, bidrar till fler magiska stunder när uteserveringssäsongen drar igång!

Så, markera den 28 mars i din kalender och var redo att utforska Tinas Bakficka när dess dörrar slås upp för att välkomna dig till en ny och spännande kulinarisk upplevelse i Knäppingsborg!

Tinas Bakficka Öppettider:
Tisdag – fredag: 11.00-19.30
Lördag: 10.00 – 17.00 Tinas Café å Sånts nya öppettider i samband med att

Tinas Bakficka öppnar:
Måndag – fredag: 10.00 – 19.30
Lördagar: 10.00 – 17.00
Söndagar: Ej satta än

Öppettider

Butiker

Måndag-fredag: 10.00-18.00
Lördag: 10.00-16.00

Matställen

Se öppettider under respektive restaurang, bar samt fikaställe.

Skönhet och hälsa

Se öppettider under respektive företag.

För avvikande öppettider under året gå till respektive butiks eller restaurangs egen hemsida.

Hitta hit

Från Industrilandskapet, längs Strömmen och in i Knäppingsborg finns Norrköpings hjärta. Ett stråk laddat med historia, skönhet och symbolik, och den vackra länken mellan centrum och universitetsområdet.

Knäppingsborgs-kvarteren finns i hörnet Gamla Rådstugugatan och Skolgatan. Precis mellan gågatan och Strömmen.

Parkeringar

Enstaka parkeringsplatser finns på gatorna runt Knäppingsborg. Närmaste parkeringshus är P-huset Ankaret, Repslagaregatan 12 samt Vårdtornet, infart från Garvaregatan.

Kontakt

Skolgatan 1
602 25 Norrköping

Områdesansvarig: Castellum

Malin Eklöf

011-470 53 11
malin.eklof@castellum.se

© Copyright Knäppingsborg