Knäppingsborg

Pub Mums: En välkomnande kväll för Norrköpings HBTQI+ samhälle!

Gör dig redo att måla staden i regnbågens färger, för den 22/3 kommer Pub Mums till Pigeon Street aka Duvan! Pub Mums är en ny kväll tillägnad HBTQI+ samhället, som erbjuder en välkomnande plats att umgås och ha kul i en säker och inkluderande miljö.

Organisatörerna av Pub Mums anser att det är viktigt att ha en dedikerad kväll för HBTQI+ samhället för att skapa en plats där människor kan komma samman och känna sig accepterade för den de är. Som en av organisatörerna säger:

”Vi vill skapa en kväll som firar HBTQI+ samhället och ger en säker och välkomnande plats där alla kan vara sig själva. Det är viktigt att ha evenemang som detta eftersom de hjälper till att samla människor, skapa en känsla av gemenskap och erbjuda en välbehövlig paus från vardagens stress och utmaningar.” Andy Vilhelmsson

Pub Mums kommer att erbjuda olika aktiviteter och underhållning, inklusive Queer Bingo, karaoke, game nights och temafester.

Denna spännande nya kväll lovar att bli en höjdpunkt på sociala kalendern för HBTQI+ samhället i området. Oavsett om du vill träffa nya vänner,  lyssna på grym musik eller bara njuta av en drink i en välkomnande atmosfär, har Pub Mums något för alla.

Så skriv upp datumet i din kalender och gör dig redo att ha kul på Pub Mums. Det här är en kväll som du inte vill missa! Första eventet hålls den 22/3 och framtida kvällar kommer att annonseras på Pigeon Streets (länk) samt Pub Mums (länk) Instagram.

Öppettider

Butiker

Måndag-fredag: 10.00-18.00
Lördag: 10.00-16.00

Matställen

Se öppettider under respektive restaurang, bar samt fikaställe.

Skönhet och hälsa

Se öppettider under respektive företag.

För avvikande öppettider under året gå till respektive butiks eller restaurangs egen hemsida.

Hitta hit

Från Industrilandskapet, längs Strömmen och in i Knäppingsborg finns Norrköpings hjärta. Ett stråk laddat med historia, skönhet och symbolik, och den vackra länken mellan centrum och universitetsområdet.

Knäppingsborgs-kvarteren finns i hörnet Gamla Rådstugugatan och Skolgatan. Precis mellan gågatan och Strömmen.

Parkeringar

Enstaka parkeringsplatser finns på gatorna runt Knäppingsborg. Närmaste parkeringshus är P-huset Ankaret, Repslagaregatan 12 samt Vårdtornet, infart från Garvaregatan.

Kontakt

Skolgatan 1
602 25 Norrköping

Områdesansvarig: Castellum

Malin Eklöf

011-470 53 11
malin.eklof@castellum.se

© Copyright Knäppingsborg