Knäppingsborg

Medicinsk Fotvård i NKPG

Det är alltid lika kul att få börja året med härliga nyheter! Vi kan ni berätta att Rey Manzanares kommer med sin klink för medicinsk fotvård till Knäppingsborg.

2009 startade Rey Manzanares medicinsk fotvård på två äldreboenden i Stockholm och där fick han en idé. ” Jag ville erbjuda fotvård på ett nytt sätt, med mer spa-känsla. För de äldre, som satt ensamma på sina rum, betydde det mycket att få komma till en mysig plats, inte till en steril lokal med starkt ljus som det ju brukar vara när det gäller medicinsk fotvård”, förklarar han.

”Mysig del av stan”

Verksamheten har vuxit och Rey har nu kliniker i Stockholm, Skövde och i Norrköping. Fram tills nyligen höll han till på Lindövägen i stan men nu har han alltså tagit sitt pick och pack för att flytta in – som han själv uttrycker det – i hjärtat av Norrköping.
”Jag hamnade av en händelse på Tinas café för drygt två år sedan, precis när jag hade flyttat hit, och kände redan då att Knäppingsborg var en så mysig del av stan, en känsla av Gamla stan i Stockholm, och samtidigt centralt. Sedan dess har jag sneglat hitåt”.

Rey Manzanare

”En fin relation”

Och plötsligt var det färdigsneglat. I höstas kunde Castellum visa lokalen som föll Rey i smaken med detsamma. Allt stämde – läget, lokalen och tillgängligheten för kunderna.
”Det är en häftig och vacker lokal. Jag gillar den äldre stilen. Här finns det jättefina trägolv, det är högt i tak och rymligt”, berättar han och fortsätter:
”Jag insåg också att jag skulle kunna få till det jag länge har velat, tre behandlingsrum på rad efter varandra. På så sätt kan jag erbjuda duobehandlingar. Genom att skjuta upp en dörr i väggen mellan två rum kan du som kund prata med kompisen under tiden ni båda får medicinsk fotvård”.

Nu är nedräkningen snart över och den 15 januari öppnas dörrarna!
”Nu håller vi tummarna för att allt klaffar och det tror jag. Samarbetet med Castellum har fungerat jättebra. Vi har haft ett bra samarbete och fått en jättefin relation – det är ju det som det handlar om”.

Varmt välkommen till kvarteret önskar vi alla i Knäppingsborg!

Öppettider

Butiker

Måndag-fredag: 10.00-18.00
Lördag: 10.00-16.00

Matställen

Se öppettider under respektive restaurang, bar samt fikaställe.

Skönhet och hälsa

Se öppettider under respektive företag.

För avvikande öppettider under året gå till respektive butiks eller restaurangs egen hemsida.

Hitta hit

Från Industrilandskapet, längs Strömmen och in i Knäppingsborg finns Norrköpings hjärta. Ett stråk laddat med historia, skönhet och symbolik, och den vackra länken mellan centrum och universitetsområdet.

Knäppingsborgs-kvarteren finns i hörnet Gamla Rådstugugatan och Skolgatan. Precis mellan gågatan och Strömmen.

Parkeringar

Enstaka parkeringsplatser finns på gatorna runt Knäppingsborg. Närmaste parkeringshus är P-huset Ankaret, Repslagaregatan 12 samt Vårdtornet, infart från Garvaregatan.

Kontakt

Skolgatan 1
602 25 Norrköping

Områdesansvarig: Castellum

Malin Eklöf

011-470 53 11
malin.eklof@castellum.se

© Copyright Knäppingsborg