Knäppingsborg

GDK EX 2021 presenterar stolt: Alsterpassagen i Knäppingsborg!

GDK EX representerar examensklassen 2021 på programmet Grafisk design och kommunikation vid Linköpings Universitet. I år anordnar de en utställning i passagen utanför Lexington i Knäppingsborg. Upplev kreativitet i alla dess former; fotografier, affischer och grafisk formgivning kopplade till utbildningen på GDK. För att kunna uppleva utställningen fullt ut tipsar vi om att ha en smartphone som kan läsa av QR-koder tillgänglig! 

Utställningen äger rum mellan onsdagen 26/5 till söndagen 30/5. På invigningsdagen kommer studenter finnas på plats för att informera om GDK EX och programmet Grafisk design och kommunikation. De bjuder även på kaffe så titta gärna förbi! 

Välkommen att ta del av dessa fantastiska verk, men vi ber er respektera restriktionerna och rekommenderar små sällskap! 

Mer om GDK EX 2021 hittar ni på instagram @GDK_EX

Öppettider

Butiker

Måndag-fredag: 10.00-18.00
Lördag: 10.00-16.00

Matställen

Se öppettider under respektive restaurang, bar samt fikaställe.

Skönhet och hälsa

Se öppettider under respektive företag.

För avvikande öppettider under året gå till respektive butiks eller restaurangs egen hemsida.

Hitta hit

Från Industrilandskapet, längs Strömmen och in i Knäppingsborg finns Norrköpings hjärta. Ett stråk laddat med historia, skönhet och symbolik, och den vackra länken mellan centrum och universitetsområdet.

Knäppingsborgs-kvarteren finns i hörnet Gamla Rådstugugatan och Skolgatan. Precis mellan gågatan och Strömmen.

Parkeringar

Enstaka parkeringsplatser finns på gatorna runt Knäppingsborg. Närmaste parkeringshus är P-huset Ankaret, Repslagaregatan 12 samt Vårdtornet, infart från Garvaregatan.

Kontakt

Skolgatan 1
602 25 Norrköping

Områdesansvarig: Castellum

Malin Eklöf

011-470 53 11
malin.eklof@castellum.se

© Copyright Knäppingsborg