Knäppingsborg

Gammal pärla får nytt liv!

En gång i tiden brygghus, tvättstuga och kök! Men framöver kommer väggarna istället pulsera av tongångar och stämmor! Vi hälsar Musikens Hus varmt välkomna till Knäppingsborg och kan knappt vänta tills nu slår upp portarna den 2 januari 2023.

Från Musikens Hus hemsida:

”Huset är ett modern co-working space där det kommer finnas arbetsplatser med skrivbord, liksom ytor för häng och nätverkande. Det kommer också finnas tre stycken toppmoderna studios som man som medlem kan använda för att spela in sig själv eller andra. Unikt för huset är att alla rum kommer kunna spela in från och till alla rum, vilket gör att musikproduktioner kan skala från det väldigt lilla till det väldigt stora. Med det hoppas vi kunna locka både stans bästa musikproducenter och stora artister och band som vill spela in i Norrköping.

Huset kommer också ha en scen, där man kommer kunna göra videoproduktioner och streaming, bjuda in till små spelningar eller bara spela in med det akustiska pianot eller trumsetet som kommer stå här. Var än man befinner sig i huset kommer vägen till ett kreativt flow alltid vara oerhört kort.”

Öppettider

Butiker

Måndag-fredag: 10.00-18.00
Lördag: 10.00-16.00

Matställen

Se öppettider under respektive restaurang, bar samt fikaställe.

Skönhet och hälsa

Se öppettider under respektive företag.

För avvikande öppettider under året gå till respektive butiks eller restaurangs egen hemsida.

Hitta hit

Från Industrilandskapet, längs Strömmen och in i Knäppingsborg finns Norrköpings hjärta. Ett stråk laddat med historia, skönhet och symbolik, och den vackra länken mellan centrum och universitetsområdet.

Knäppingsborgs-kvarteren finns i hörnet Gamla Rådstugugatan och Skolgatan. Precis mellan gågatan och Strömmen.

Parkeringar

Enstaka parkeringsplatser finns på gatorna runt Knäppingsborg. Närmaste parkeringshus är P-huset Ankaret, Repslagaregatan 12 samt Vårdtornet, infart från Garvaregatan.

Kontakt

Skolgatan 1
602 25 Norrköping

Områdesansvarig: Castellum

Malin Eklöf

011-470 53 11
malin.eklof@castellum.se

© Copyright Knäppingsborg