Knäppingsborg

Wenger Leion på stora scenen!

Startar

Slutar

På onsdag den 19/7 kommer vi att få besök av talangfulla ”Wenger Leion” – Sveriges minsta liveband ? bestående av Joakim Leion och Dennis Wenger från Musikens Hus!

De kommer att bjuda på en fantastisk musikalisk upplevelse. Ta med dina vänner och njut av en kväll full av underbar musik och härlig stämning.

? Datum: Onsdag, 19/7
⏰ Tid: 19:30 – 22:00
? Plats: Restaurangtorget, Knäppingsborg

Det här duotrubadur-teamet kommer att fylla kvarteret med deras melodiska toner och skapa en minnesvärd kväll för oss alla. Det är en kväll du inte vill missa!

För att säkerställa att du har en plats för att njuta av denna musikaliska upplevelse, rekommenderar vi att du bokar bord på antingen Asken eller Pigeon Street. Så se till att boka i förväg och säkra din plats!
? www.krogasken.se
? www.pigeonstreet.nu

Kom och upplev en kväll med fantastisk musik och skapa minnen tillsammans med oss. Vi ser fram emot att välkomna er till Restaurangtorget för en kväll fylld av glädje och härlig musik!

Sprid gärna detta evenemang till dina vänner och familjemedlemmar som också älskar musik. Tillsammans kan vi göra denna kväll ännu mer minnesvärd!

Vi ses på onsdag!

Öppettider

Butiker

Måndag-fredag: 10.00-18.00
Lördag: 10.00-16.00

Matställen

Se öppettider under respektive restaurang, bar samt fikaställe.

Skönhet och hälsa

Se öppettider under respektive företag.

För avvikande öppettider under året gå till respektive butiks eller restaurangs egen hemsida.

Hitta hit

Från Industrilandskapet, längs Strömmen och in i Knäppingsborg finns Norrköpings hjärta. Ett stråk laddat med historia, skönhet och symbolik, och den vackra länken mellan centrum och universitetsområdet.

Knäppingsborgs-kvarteren finns i hörnet Gamla Rådstugugatan och Skolgatan. Precis mellan gågatan och Strömmen.

Parkeringar

Enstaka parkeringsplatser finns på gatorna runt Knäppingsborg. Närmaste parkeringshus är P-huset Ankaret, Repslagaregatan 12 samt Vårdtornet, infart från Garvaregatan.

Kontakt

Skolgatan 1
602 25 Norrköping

Områdesansvarig: Castellum

Malin Eklöf

011-470 53 11
malin.eklof@castellum.se

© Copyright Knäppingsborg