Knäppingsborg

Vintergatan och Norrköping Light Festival ?

Startar

Slutar

Norrköping Light Festival lyser återigen upp staden! ?

Från den 1 december 2023 till den 14 januari 2024 återvänder Norrköping Light Festival till stadskärnan. Det här omtyckta evenemanget bjuder på en fantastisk samling av vackra, uppfinningsrika och tankeväckande ljuskonstverk från olika konstnärer, kreatörer, företag och föreningar. Självklart är även Knäppingsborg med med sin vackra Vintergata där tusentals ljus pryder gränden mellan Pigeon Street och To Decay samt Lexington.

Norrköping Light Festival är ett strålande inslag under årets kulturevenemang skapad i samarbete mellan Norrköpings kommun, det lokala näringslivet och skickliga lokala kreatörer. Utforska gärna hashtaggen #norrköpinglightfestival på Instagram för att se de magnifika bilderna som besökare har delat från årets och tidigare års festivaler. Glöm inte heller att använda #knäppingsborg om ni fotar i kvarteret!

Missa inte chansen att vara en del av detta lysande evenemang som återigen förvandlar Norrköpings stadskärna till en glänsande pärla! ✨ #NorrköpingLightFestival #Ljuskonst #Stadsskulpturer #Kreativitet

Öppettider

Butiker

Måndag-fredag: 10.00-18.00
Lördag: 10.00-16.00

Matställen

Se öppettider under respektive restaurang, bar samt fikaställe.

Skönhet och hälsa

Se öppettider under respektive företag.

För avvikande öppettider under året gå till respektive butiks eller restaurangs egen hemsida.

Hitta hit

Från Industrilandskapet, längs Strömmen och in i Knäppingsborg finns Norrköpings hjärta. Ett stråk laddat med historia, skönhet och symbolik, och den vackra länken mellan centrum och universitetsområdet.

Knäppingsborgs-kvarteren finns i hörnet Gamla Rådstugugatan och Skolgatan. Precis mellan gågatan och Strömmen.

Parkeringar

Enstaka parkeringsplatser finns på gatorna runt Knäppingsborg. Närmaste parkeringshus är P-huset Ankaret, Repslagaregatan 12 samt Vårdtornet, infart från Garvaregatan.

Kontakt

Skolgatan 1
602 25 Norrköping

Områdesansvarig: Castellum

Malin Eklöf

011-470 53 11
malin.eklof@castellum.se

© Copyright Knäppingsborg