Knäppingsborg

Upplev Magin med Tomtenissejakten i Knäppingsborg!

Startar

Slutar

Under året har besökare kunnat leta efter påskkycklingar, ägg, humlor och pumpor, men nu är vintern här och då väntas en spännande tomtenissejakt! Från den 1:a december fram till den 23:e december, har alla besökare möjlighet att ge sig ut på en spännande skattjakt för att leta upp de listiga tomtenissarna och klura ut det hemliga ordet.

Tomtenissarna har smugit sig undan och gömmer sig strategiskt genom hela Knäppingsborg – från den storslagna entrén till den mysiga atmosfären vid Brasseriet. Varje söndag sker en dragning där en lycklig vinnare koras och belönas med ett välförtjänt presentkort värt 1000 SEK från NKPGCity. (Mer info om NKPGCity finner ni här)

Spänningen stiger varje vecka då dragningen äger rum under den stämningsfulla Musikens Hus julkonsert, vilken hålls den 3:e, 10:e samt 17:e december mellan 15:00 och 17:00. Men vänta, det finns mer! Den allra sista dragningen sker klockan 12:00 på sociala medier den 23:e december.

Efter varje dragning kommer vinnarna att kontaktas av teamet på To Decay Creative. För de unga detektiverna som deltagit i jakten väntar en sötsak som belöning när tomtenissebladet lämnas in, medan alla över 18 år har möjlighet att delta i presentkortsdragningen.

Det här är en fantastisk chans för hela familjen att njuta av en rolig och spännande aktivitet i Knäppingsborg, där det gäller att vara på hugget för att hitta de gömda tomtenissarna och avslöja det hemliga ordet. Så sätt på er detektivhatten och ge er ut på äventyr – det kan vara just du som knäcker koden och tar hem det stora priset!

Tomtejaktsbladen finner ni i kvarteret och när ni listat ut det hemliga ordet lämnas lapparna in till någon av företagarna i kvarteret. Lycka till!

Öppettider

Butiker

Måndag-fredag: 10.00-18.00
Lördag: 10.00-16.00

Matställen

Se öppettider under respektive restaurang, bar samt fikaställe.

Skönhet och hälsa

Se öppettider under respektive företag.

För avvikande öppettider under året gå till respektive butiks eller restaurangs egen hemsida.

Hitta hit

Från Industrilandskapet, längs Strömmen och in i Knäppingsborg finns Norrköpings hjärta. Ett stråk laddat med historia, skönhet och symbolik, och den vackra länken mellan centrum och universitetsområdet.

Knäppingsborgs-kvarteren finns i hörnet Gamla Rådstugugatan och Skolgatan. Precis mellan gågatan och Strömmen.

Parkeringar

Enstaka parkeringsplatser finns på gatorna runt Knäppingsborg. Närmaste parkeringshus är P-huset Ankaret, Repslagaregatan 12 samt Vårdtornet, infart från Garvaregatan.

Kontakt

Skolgatan 1
602 25 Norrköping

Områdesansvarig: Castellum

Malin Eklöf

011-470 53 11
malin.eklof@castellum.se

© Copyright Knäppingsborg