Knäppingsborg

🎉 Bob Marley Minneskonsert Efterfest! 🎉

Startar

Slutar

Äntligen är det dags för den officiella efterfesten till den legendariska Bob Marley minneskonserten i Blacka! 💚

📅 Datum: Lördag 11 maj
📍 Plats: Restaurangtorget (Pigeon Street)

Efter att den fantastiska stämningen på festivalen i Blacka har avtagit, fortsätter vi att hylla reggaelegenden Bob Marley i Norrköping! Pigeon Street och Restaurangtorget i Knäppingsborg kommer att förvandlas till den ultimata festplatsen för den omtyckta och omtalade Bob Marley minneskonserten 2024!

/

Vi bjuder på dansgolv, livemusik och en härlig vibe som får dig att dansa in i sommarkvällen, både inne och ute!

🎤 Liveframträdanden av:

  • WILLMAN
  • KIIHJANO

🎧 DJ Line-up:

  • BABASOUND
  • DJ MO feat. MC M.D.L
  • DJ URBAN HUVUDSTRÖM

Mer info nedan om artisterna!

Åldersgräns: 23 år
Fritt inträde!

🎶 Arrangeras av Team Dance to the Beat i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan, Pigeon Street, Asken, Knäppingsborg och såklart Blacka Musik. 🎶

Artister + DJ’s

DJ MO feat. MC M.D.L

DJ Mo har pumpat reggae och dancehall för svettiga dansgolv runtom i Norrköping och resten av landet sedan 2010. DJ-karriären startade i Gambia redan 1998 – så här är en DJ med decennium av musik och mixningar i sig!

Vid sin sida har han MC M.D.L och tillsammans kommer de leverera massiv hype och mängder av good vibes!

Kiihjano ”Di White Lion”

Kiihjano ”Di White Lion” är en hårt arbetande artist som är hängiven sin musik, och han har en mångsidig och konstnärlig förmåga att visa sin skicklighet i olika stilar.

2019 var lejonets återkomst på den internationella scenen och sedan dess har han varit i Jamaica (reggaens och dancehallens hjärta och själ) för att sprida sin musik, studera kulturen och arbetat i den legendariska studion Big Yard Studio där artister som Shaggy, Jah Cure, Gyptian, Beenie Man och de flesta av de största internationella reggae- och dancehall-artisterna från Jamaica spelar in sin musik.

Han har samarbeten med artister som Fantan Mojah på låten ”Lion Paw Remix”, Lutan Fyah på låten ”Mi Deh Yah” och så har han även ett nytt samarbete med Jah Cure som ska släppas.

Kiihjano är välkänd i den svenska reggaescenen för sina energifyllda och upplyftande liveshower. Och när han är på scenen kan du känna att han är mer än levande, med shower som alltid får publiken närmare varandra till en kraftfull, energisk och själfull konsert.

Urban mainstream
Urban mainstream pulserar från DJ Urban Huvudströms spelare – älskade evergreen i en swirl med ny fräsch dancehall, afrobeat och reggae. Stretcha alla dina dansmuskler, dressa upp och ta med dina moves till Sean Paul, Spice, Rema, Stefflon Don, Gyptian and more!

WillMan
WillMan är en energi från Falkenberg på västkusten som består utav kärlek, reggae, dancehall, afrobeat med en touch av pop!

Med lyssnare landet runt, 10.000.000 streams på Spotify och gedigna samarbeten med bland andra Alibrorsh från Medina, Ken Ring, Kiihjano, Fonky Fresh med flera kan man förvänta sig goda vibbar och högt tempo!

BABASOUND

Med erfarenhet från samarbeten med svenska reggaeartister samt framträdanden tillsammans med Stockholms främsta soundsystems garanterar vi en oförglömlig musikupplevelse.

Vi bjuder på en explosiv mix av reggae, dancehall & afrobeat! Från intima gig till storslagna events har vi spridit vår energi & passion för urban musiken.
Upplev BabaSound och låt oss ta festen till nästa nivå!

Öppettider

Butiker

Måndag-fredag: 10.00-18.00
Lördag: 10.00-16.00

Matställen

Se öppettider under respektive restaurang, bar samt fikaställe.

Skönhet och hälsa

Se öppettider under respektive företag.

För avvikande öppettider under året gå till respektive butiks eller restaurangs egen hemsida.

Hitta hit

Från Industrilandskapet, längs Strömmen och in i Knäppingsborg finns Norrköpings hjärta. Ett stråk laddat med historia, skönhet och symbolik, och den vackra länken mellan centrum och universitetsområdet.

Knäppingsborgs-kvarteren finns i hörnet Gamla Rådstugugatan och Skolgatan. Precis mellan gågatan och Strömmen.

Parkeringar

Enstaka parkeringsplatser finns på gatorna runt Knäppingsborg. Närmaste parkeringshus är P-huset Ankaret, Repslagaregatan 12 samt Vårdtornet, infart från Garvaregatan.

Kontakt

Skolgatan 1
602 25 Norrköping

Områdesansvarig: Castellum

Malin Eklöf

011-470 53 11
malin.eklof@castellum.se

© Copyright Knäppingsborg