Knäppingsborg

Påsk i Knäppingsborg!

Startar

Slutar

Påsken i Knäppingsborg fortsätter till den 15 April! Enspännande tid i Knäppingsborg då Påskharen har spridit kycklingar och ägg i hela kvarteret. Påskharens barn har även sprungit iväg och gömt sig!

Från den 1-15 april kommer påskjakten att pågå där besökare kan delta i en spännande jakt efter kycklingar och ägg i kvarteret.

När ni än besöker kvarteret finns det möjlighet att gå jakten, utanför Tinas Café å Sånt finns en brevlåda med karta + info kring vad man ska leta efter. Vill man delta i tävlingen om ett NKPGCity Presentkort på 1000 kr lämnar man in lappen på To Decay som ligger i mitten av kvarteret. Obs! Endast 18+ får delta i tävlingen, men självklart har ni gått den med era barn kan en vuxen skriva sitt namn och lappen således lämnas in. En vinnare kommer att dras den 16 april. Lycka till!

Så, kom och fira påsken hos oss i Knäppingsborg – för den kommer bli något utöver det vanliga! Nedan kan ni se några bilder ifrån Påskafton då Häxan och Påskharen var på besök!

Öppettider

Butiker

Måndag-fredag: 10.00-18.00
Lördag: 10.00-16.00

Matställen

Se öppettider under respektive restaurang, bar samt fikaställe.

Skönhet och hälsa

Se öppettider under respektive företag.

För avvikande öppettider under året gå till respektive butiks eller restaurangs egen hemsida.

Hitta hit

Från Industrilandskapet, längs Strömmen och in i Knäppingsborg finns Norrköpings hjärta. Ett stråk laddat med historia, skönhet och symbolik, och den vackra länken mellan centrum och universitetsområdet.

Knäppingsborgs-kvarteren finns i hörnet Gamla Rådstugugatan och Skolgatan. Precis mellan gågatan och Strömmen.

Parkeringar

Enstaka parkeringsplatser finns på gatorna runt Knäppingsborg. Närmaste parkeringshus är P-huset Ankaret, Repslagaregatan 12 samt Vårdtornet, infart från Garvaregatan.

Kontakt

Skolgatan 1
602 25 Norrköping

Områdesansvarig: Castellum

Malin Eklöf

011-470 53 11
malin.eklof@castellum.se

© Copyright Knäppingsborg