Knäppingsborg

Påsk i Knäppingsborg!

Startar

Slutar

Påskfirandet i Knäppingsborg pågår från den 25 mars till den 7 april! Det är en spännande tid i Knäppingsborg då Påskharen har gömt ägg och kycklingar runt hela området. Dessutom har Påskharens barn sprungit iväg och gömt sig!

Från den 25 mars till den 6 april pågår påskjakten där besökare kan delta i en spännande jakt efter kycklingar och ägg i kvarteret. Oavsett när ni besöker området finns möjligheten att delta i jakten. På Marknadstorget finner ni ett stort ägg med en brevlåda – i denna finns alla info om påskjakten! Alla barn som deltar i jakten får en fin påskpin som kan hämtas ut när de lämnar in sin upptäckt hos någon av företagarna i kvarteret.

På Påskafton, den 30 mars, kommer Påskharen på besök klockan 13.00. Han är mästare på att gömma sig, så se upp i kvarteret efter hans fluffiga bruna öron! (Se bild nedan)

Så kom och fira påsken med oss i Knäppingsborg – det kommer att bli något alldeles extra! Nedan kan ni se några bilder från påskfirandet 2023 då både Häxan och Påskharen var på besök!

Öppettider

Butiker

Måndag-fredag: 10.00-18.00
Lördag: 10.00-16.00

Matställen

Se öppettider under respektive restaurang, bar samt fikaställe.

Skönhet och hälsa

Se öppettider under respektive företag.

För avvikande öppettider under året gå till respektive butiks eller restaurangs egen hemsida.

Hitta hit

Från Industrilandskapet, längs Strömmen och in i Knäppingsborg finns Norrköpings hjärta. Ett stråk laddat med historia, skönhet och symbolik, och den vackra länken mellan centrum och universitetsområdet.

Knäppingsborgs-kvarteren finns i hörnet Gamla Rådstugugatan och Skolgatan. Precis mellan gågatan och Strömmen.

Parkeringar

Enstaka parkeringsplatser finns på gatorna runt Knäppingsborg. Närmaste parkeringshus är P-huset Ankaret, Repslagaregatan 12 samt Vårdtornet, infart från Garvaregatan.

Kontakt

Skolgatan 1
602 25 Norrköping

Områdesansvarig: Castellum

Malin Eklöf

011-470 53 11
malin.eklof@castellum.se

© Copyright Knäppingsborg