Knäppingsborg

Lotta Källström kommer till Tinas Café å Sånt!

Startar

Slutar

?? Evenemang på Tinas Café å Sånt! Kom och njut av en fantastisk kväll med underbar musik! ??

Vi är otroligt glada över att meddela att den begåvade trubaduren, Lotta Källström, kommer att uppträda på Tinas Café å Sånt den 27 juli, mellan kl. 18.30 och 21.30! Om ni missade hennes förra framträdande, är detta er chans att få uppleva hennes magiska sjönsång på nytt, då hon än en gång kommer att få hela kvarteret att gunga av glädje!

Tinas Café å Sånt håller självklart öppet för er under hela kvällen. Här kan ni avnjuta läckra rätter, lockande fikabitar och goda drycker – och för er som önskar, finns det även ett urval av drycker med fulla rättigheter.

Så ta med er era nära och kära, och låt oss tillsammans skapa en minnesvärd kväll fylld av musik, glädje och gemenskap! Vi ser verkligen fram emot att ha er hos oss den 27 juli för en oförglömlig kväll med Lotta Källström på Tinas Café å Sånt.

Missa inte chansen att uppleva denna talangfulla artist live! Boka in den 27 juli i era kalendrar redan nu. Vi ser fram emot att välkomna er med öppna armar och öppna hjärtan!

Varmt välkomna till Tinas Café å Sånt – där musiken och njutningen väntar på er! ???

Öppettider

Butiker

Måndag-fredag: 10.00-18.00
Lördag: 10.00-16.00

Matställen

Se öppettider under respektive restaurang, bar samt fikaställe.

Skönhet och hälsa

Se öppettider under respektive företag.

För avvikande öppettider under året gå till respektive butiks eller restaurangs egen hemsida.

Hitta hit

Från Industrilandskapet, längs Strömmen och in i Knäppingsborg finns Norrköpings hjärta. Ett stråk laddat med historia, skönhet och symbolik, och den vackra länken mellan centrum och universitetsområdet.

Knäppingsborgs-kvarteren finns i hörnet Gamla Rådstugugatan och Skolgatan. Precis mellan gågatan och Strömmen.

Parkeringar

Enstaka parkeringsplatser finns på gatorna runt Knäppingsborg. Närmaste parkeringshus är P-huset Ankaret, Repslagaregatan 12 samt Vårdtornet, infart från Garvaregatan.

Kontakt

Skolgatan 1
602 25 Norrköping

Områdesansvarig: Castellum

Malin Eklöf

011-470 53 11
malin.eklof@castellum.se

© Copyright Knäppingsborg