Knäppingsborg

Jul och nyår i Knäppingsborg

Startar

Slutar

Julen närmar sig snabbt och Knäppingsborg är redo att sprida julglädje och magi med en rad spännande evenemang och aktiviteter för hela familjen. Här är vad du kan förvänta dig i Knäppingsborg under den kommande julsäsongen:

1. Julstök den 25 november: Den 25 november inleder vi julens underbara tid med en dag fylld av glädje och stämning under evenemanget ”Julstök.” Kom och upplev en magisk dag där du kan köpa allt från mysiga fårskinn till gnistrande ljus. Hela området kommer att vara fyllt av happenings, och det kommer att finnas något för alla åldrar. Julstöket är ett perfekt tillfälle att komma i julstämning och göra dina första julinköp.

2. Söndagsöppet i butikerna: Från och med den 26 november och fram till jul kommer Knäppingsborgs butiker hålla öppet varje söndag. Detta ger dig gott om tid att hitta de perfekta julklapparna och njuta av en stressfri shoppingupplevelse i vårt vackert julpyntade kvarter.

3. Julbelysning och Vintergatan: Den 25 november kommer Knäppingsborg att lysa upp i all sin prakt när vi tänder julbelysningen. Detta inkluderar den ikoniska Vintergatan med sina tusentals ljus och granar som skapar en magisk atmosfär för alla besökare. Det blir en syn att minnas och en perfekt plats att ta en promenad och njuta av julens skönhet.

4. Leta Nissar: För de små och de som älskar att leta efter överraskningar kommer det finnas en spännande aktivitet i Knäppingsborg. Vi kommer dölja små tomtenissar och andra juliga saker runt om i kvarteret. Mer information om detta roliga evenemang kommer inom kort, så håll dig uppdaterad på vår webbplats.

5. Musikens hus adventskonserter: För att förgylla adventssöndagarna kommer Musikens hus i Knäppingsborg att hålla konserter kl. 15.00 – 17.00 den 26 november, 3 december, 10 december och 17 december. Ta med din familj och njut av stämningsfull musik som verkligen får dig att känna julens närvaro.

6. Julskyltning: Den 3 december hålls julskyltningen i hela city och självklart är vi med och firar denna dag. Våra butiker/restauranger har fixat julstämning och musikens hus håller konsert mellan 15.00 och 17.00

7. Nyårspromenad med minikonsert och disco: För att avsluta året på bästa möjliga sätt kommer Knäppingsborg att arrangera en nyårspromenad på årets sista dag. Denna promenad kommer inkludera en minikonsert och ett disco för alla barn, vilket kommer vara den perfekta avslutningen på julsäsongen. Discot leds av vårt egna snälla snömonster som kommer se till att barnen har det roligt och håller sig varma.

Vi ser fram emot en helt magisk jul i Knäppingsborg och hoppas att du och din familj kommer vara med och fira med oss. Mer information om dessa evenemang och detaljer kommer att släppas under november, så se till att hålla dig uppdaterad genom att besöka vår webbplats, Knäppingsborg.se. Gör dig redo att uppleva julens underbara magi i Knäppingsborg i år!

Öppettider

Butiker

Måndag-fredag: 10.00-18.00
Lördag: 10.00-16.00

Matställen

Se öppettider under respektive restaurang, bar samt fikaställe.

Skönhet och hälsa

Se öppettider under respektive företag.

För avvikande öppettider under året gå till respektive butiks eller restaurangs egen hemsida.

Hitta hit

Från Industrilandskapet, längs Strömmen och in i Knäppingsborg finns Norrköpings hjärta. Ett stråk laddat med historia, skönhet och symbolik, och den vackra länken mellan centrum och universitetsområdet.

Knäppingsborgs-kvarteren finns i hörnet Gamla Rådstugugatan och Skolgatan. Precis mellan gågatan och Strömmen.

Parkeringar

Enstaka parkeringsplatser finns på gatorna runt Knäppingsborg. Närmaste parkeringshus är P-huset Ankaret, Repslagaregatan 12 samt Vårdtornet, infart från Garvaregatan.

Kontakt

Skolgatan 1
602 25 Norrköping

Områdesansvarig: Castellum

Malin Eklöf

011-470 53 11
malin.eklof@castellum.se

© Copyright Knäppingsborg