Knäppingsborg

Future Echoes Norrköping

Startar

Slutar

Upptäck Framtidens Rytmer på Future Echoes Musikfestival i Norrköping

Är du redo att fördjupa dig i morgondagens melodier? Sök inte längre än Future Echoes Musikfestival, som äger rum från den 21:a till 23:e mars i Norrköping. Denna tre dagar långa festival lovar en oförglömlig upplevelse för musikentusiaster och visar upp ett mångfaldigt utbud av talangfulla artister och band.

En av höjdpunkterna på festivalen kommer utan tvekan att vara de två konserter som äger rum vid Musikens Hus i Knäppingsborg. På kvällen den 22:a och 23:e mars, med start kl. 19:30, kommer musiken strömma ut ur Musikens Hus att väcka torget utanför till liv.

Musikens Hus är mer än bara en spelplats; det är en knutpunkt för både musikälskare och branschfolk. Musikens Hus har skapat den perfekta miljön för nätverkande, umgänge och framför allt, en plats att njuta av exceptionell musik.

Root Productions AB, den drivande kraften bakom Musikens Hus, är ett bevis på musikers passion och engagemang som övergått till entreprenörskap. Deras vision om en dynamisk och kreativ plats i Knäppingsborg drog igång under våren 2023 och det är med glädje vi följer deras resa!

Så markera dina kalendrar och gör dig redo att ge dig ut på en musikalisk resa som ingen annan. Oavsett om du är en erfaren musikentusiast eller bara vill upptäcka din nya favoritartist lovar Future Echoes Musikfestival en oförglömlig upplevelse som kommer att lämna dig inspirerad och upplyft. Missa inte chansen att vara en del av detta extraordinära firande av musik, konst och gemenskap i den vackra staden Norrköping. Mer info finner ni på: FutureEchoes.se

Öppettider

Butiker

Måndag-fredag: 10.00-18.00
Lördag: 10.00-16.00

Matställen

Se öppettider under respektive restaurang, bar samt fikaställe.

Skönhet och hälsa

Se öppettider under respektive företag.

För avvikande öppettider under året gå till respektive butiks eller restaurangs egen hemsida.

Hitta hit

Från Industrilandskapet, längs Strömmen och in i Knäppingsborg finns Norrköpings hjärta. Ett stråk laddat med historia, skönhet och symbolik, och den vackra länken mellan centrum och universitetsområdet.

Knäppingsborgs-kvarteren finns i hörnet Gamla Rådstugugatan och Skolgatan. Precis mellan gågatan och Strömmen.

Parkeringar

Enstaka parkeringsplatser finns på gatorna runt Knäppingsborg. Närmaste parkeringshus är P-huset Ankaret, Repslagaregatan 12 samt Vårdtornet, infart från Garvaregatan.

Kontakt

Skolgatan 1
602 25 Norrköping

Områdesansvarig: Castellum

Malin Eklöf

011-470 53 11
malin.eklof@castellum.se

© Copyright Knäppingsborg