Knäppingsborg

Efterfesten till Bob Marleys minneskonsert 2024

Startar

Slutar

Den 11 maj hålls en minneskonsert för Bob Marley i Blacka och efter att den fantastiska festivalen i Blacka har avslutats, tar de festen till Pigeon Street och innergården här i Knäppingsborg. Exakta tider kommer snart.

Upplev den härliga reggaevibben med dansgolv, livemusik och en fantastisk atmosfär både inne och ute under sommarkvällen. Det blir en kväll fylld med musik, dans och positiv energi till ära för Bob Marleys legendariska arv.

Inträdet är helt gratis och öppet för alla! Håll utkik för mer information och överraskningar som kommer att avslöjas snart (Vi uppdaterar denna post).

Evenemanget arrangeras av Team Dance to the Beat i samarbete med studieförbundet Vuxenskolan, Pigeon Street, Asken, Knäppingsborg och självklart Blacka Musik. Missa inte denna oförglömliga kväll! ???

(Eventet uppdaterades 15 April)

Öppettider

Butiker

Måndag-fredag: 10.00-18.00
Lördag: 10.00-16.00

Matställen

Se öppettider under respektive restaurang, bar samt fikaställe.

Skönhet och hälsa

Se öppettider under respektive företag.

För avvikande öppettider under året gå till respektive butiks eller restaurangs egen hemsida.

Hitta hit

Från Industrilandskapet, längs Strömmen och in i Knäppingsborg finns Norrköpings hjärta. Ett stråk laddat med historia, skönhet och symbolik, och den vackra länken mellan centrum och universitetsområdet.

Knäppingsborgs-kvarteren finns i hörnet Gamla Rådstugugatan och Skolgatan. Precis mellan gågatan och Strömmen.

Parkeringar

Enstaka parkeringsplatser finns på gatorna runt Knäppingsborg. Närmaste parkeringshus är P-huset Ankaret, Repslagaregatan 12 samt Vårdtornet, infart från Garvaregatan.

Kontakt

Skolgatan 1
602 25 Norrköping

Områdesansvarig: Castellum

Malin Eklöf

011-470 53 11
malin.eklof@castellum.se

© Copyright Knäppingsborg