Knäppingsborg

Beating Hearts

Startar

Slutar

Efter den framgångsrika evenemanget på Pigeon Street senast, är vi glada att meddela att Beating Hearts återigen kommer att arrangera en speciell kväll den 19 augusti under Augustifesten i Knäppingsborg!

Denna gång kommer de att flytta till utomhusscenen på restaurangtorget för att erbjuda en enastående upplevelse. Asken och Pigeon Street håller öppet med både bar och kök, medan DJ Juan Carlos kommer att kurera en musikalisk resa som inkluderar genrer som Afrobeat, reggae, britpop, northern soul och disco. Minst en pulserande dansant låt varje timme kommer att sätta stämningen från klockan 20.00.

Höjdpunkten på kvällen kommer vara när Beating Hearts intar scenen kl. 21.00. Denna gång får de även äran att välkomna Sveriges bluesdrottning, Jenny Fall, som kommer att göra ett framträdande tillsammans med bandet. Trots att Jenny Fall har förbundit sig att hålla en mer diskret närvaro för att inte stjäla uppmärksamheten från Beating Hearts, förväntar vi oss ändå en enastående musikalisk prestation.

Beating Hearts vill också uttrycka sin tacksamhet till Sensus för att de har lånat ut sitt ljudsystem (PA) till evenemanget. Gänget bakom kvällen strävar efter att erbjuda er en oförglömlig kväll med högkvalitativ popkultur och dansglädje. Efter att Beating Hearts har avslutat sitt spektakulära framträdande, kommer dansgolvet fortsätta pulsera och erbjuda en fortsatt festlig atmosfär.

Evenemanget är öppet för alla och inträdet är gratis.

Varmt välkomna!

Öppettider

Butiker

Måndag-fredag: 10.00-18.00
Lördag: 10.00-16.00

Matställen

Se öppettider under respektive restaurang, bar samt fikaställe.

Skönhet och hälsa

Se öppettider under respektive företag.

För avvikande öppettider under året gå till respektive butiks eller restaurangs egen hemsida.

Hitta hit

Från Industrilandskapet, längs Strömmen och in i Knäppingsborg finns Norrköpings hjärta. Ett stråk laddat med historia, skönhet och symbolik, och den vackra länken mellan centrum och universitetsområdet.

Knäppingsborgs-kvarteren finns i hörnet Gamla Rådstugugatan och Skolgatan. Precis mellan gågatan och Strömmen.

Parkeringar

Enstaka parkeringsplatser finns på gatorna runt Knäppingsborg. Närmaste parkeringshus är P-huset Ankaret, Repslagaregatan 12 samt Vårdtornet, infart från Garvaregatan.

Kontakt

Skolgatan 1
602 25 Norrköping

Områdesansvarig: Castellum

Malin Eklöf

011-470 53 11
malin.eklof@castellum.se

© Copyright Knäppingsborg