Knäppingsborg

Det blommar i Knäppingsborg

Välkommen till det färgsprakande kvarteret, Knäppingsborgs! Här blir varje steg du tar mer och mer färggrann. Stora blommor har växt upp och pryder entréerna och kvarteret i alla nyanser av regnbågen. Det är en syn som verkligen fångar ögat och ger en känsla av liv och glädje.

Om du promenerar genom gränderna, se till att inte missa den stora displayen som är en sann visuell fest. Dess grenverk, fullt av frodiga blad, vajar mjukt i vinden och skapar en avslappnad och rogivande atmosfär. Det är som att vara omgiven av naturens egna konstverk, där varje rörelse är som en dans i harmoni med sommarens bris.

Sommaren är verkligen en fantastisk tid, och ett besök i Knäppingsborg förstärker den känslan. Här kan du ta del av en magisk upplevelse och känna att du är en del av något speciellt. Låt dig svepas med av den färgglada atmosfären, njut av de små detaljerna och låt sommarens magi omfamna dig.

Öppettider

Butiker

Måndag-fredag: 10.00-18.00
Lördag: 10.00-16.00

Matställen

Se öppettider under respektive restaurang, bar samt fikaställe.

Skönhet och hälsa

Se öppettider under respektive företag.

För avvikande öppettider under året gå till respektive butiks eller restaurangs egen hemsida.

Hitta hit

Från Industrilandskapet, längs Strömmen och in i Knäppingsborg finns Norrköpings hjärta. Ett stråk laddat med historia, skönhet och symbolik, och den vackra länken mellan centrum och universitetsområdet.

Knäppingsborgs-kvarteren finns i hörnet Gamla Rådstugugatan och Skolgatan. Precis mellan gågatan och Strömmen.

Parkeringar

Enstaka parkeringsplatser finns på gatorna runt Knäppingsborg. Närmaste parkeringshus är P-huset Ankaret, Repslagaregatan 12 samt Vårdtornet, infart från Garvaregatan.

Kontakt

Skolgatan 1
602 25 Norrköping

Områdesansvarig: Castellum

Malin Eklöf

011-470 53 11
malin.eklof@castellum.se

© Copyright Knäppingsborg